Miért válasszunk Immergas gázkazánt?

immergas-gázkazán

Az Immergas gázkazán mögötti vállalat

A fűtéstechnika legtöbb élharcosáról elmondható, hogy nem tegnap kezdte az ipart és ez bizony igaz az Immergas esetében is. A cég 1964-ben kezdte meg tevékenységét és hazánkban is több, mint egy évtizede jelen van már az Immergas gázkazán. Persze otthon vannak megújuló energiák, hőcserélők, tárolók és további fűtéstechnikai berendezések gyártásában, forgalmazásában is és számos erőforrásukat fordítják kutatásokra, fejlesztésekre. A vállalat kiemelten fontosnak tartja a hatékonysággal párosuló kiváló minőséget. Legtöbb alkatrészüket közvetlenül saját gyáraikban állítják elő.

A jól ismert Caius Camillus alakja mára egybeforr az Immergas névvel. Nem véletlenül esett rá a választás, az egykori római hadvezér személyéhez fűződik a római vízvezeték rendszer tervezése és kivitelezésének felügyelete is. A 2014-es év több szempontból is jelentős mérföldkőnek bizonyult. Ötven éves évfordulóját ülte ekkor az anyavállalat, tízediket az Immergas Hungária Kft, a magyar leányvállalat. Ennek örömére a cég megújította logóját, de az Immergas gázkazán változatlanul a megbízhatóságot és a minőséget jelenti.

immergas-gázkazán2

Az Immergas szervízelhetősége

A vállalat legfőbb célja a magas minőség, melynek érdekében a nagyrészt saját gyártósoron előállított termékek számos részellenőrzésen, tesztsorozaton, illetve üzemi próbán esnek át. Azonban egy Immergas gázkazán hatékonysága sem garantálható a fűtési rendszer megfelelő beüzemelése nélkül. Így az öt éves jótállás egyik feltétele a vállalat szakembere által ellenőrzött beüzemelés. Az üzembe helyezés – az Immergas kazánfeltöltése, csatlakoztatása, indítása – ettől lehet független, de a vállalat szakembere által végzett első üzembe helyezés számít a jótállás kezdetének. Ez értelemszerűen csak kis időkülönbség esetén érvényesíthető.

A szigorú követelmény nem csak a fogyasztót, de a céget is köti, Immergas gázkazán problémák esetén az országos szervízhálózatot könnyen elérhetjük. A régiókra bontott szervezet hangsúlyt fektet a szakemberek tájékoztatására, továbbképzésére, hiszen céljuk, hogy hozzáértők segítsék a megfelelő felhasználói élményt.

A jótállás másik feltétele az évi ellenőrzés, melyet szintén egy egy szakember kell elvégezzen. Ez arra is jó alkalom, hogy hozzáértők győződjenek meg az Immergas gázkazán állapotáról, szükség esetén karbantartási munkálatokkal állítsák vissza a mért értékeket a szükséges paraméterekre. Egy Immergas kazán alkatrész beszerzése sem jelent hosszas várakozást, a kiterjedt hálózatnak hála ez is könnyen megoldható. Ha minden követelménynek eleget teszünk a vállalat öt év jótállást biztosít, mely hűen tükrözi a saját termékeik minőségébe vetett bizalmat.

Immergas gázkazán termékek

A vállalat igen széles termékpalettát kínál, több, mint ötven modell közül válogathatunk. Az Immergas gázkazán mellett vegyes tüzelésű, kondenzációs, turbó kazánokkal is foglalkozik, illetve megújuló energiák felhasználásával. Az Immergas árlista ennek megfelelően igen változó, százhetvenezer forinttól kétmilliós tételekig minden ársávban kínál igényeinkre megoldást. A választás hozzá nem értők számára nem mindig egyértelmű és könnyű, ebben segítségünkre lehet első benyomás szerzésekor a kazánválasztó az Immergas honlapján.

Az Immergas gázkazán berendezések között az egyik legnépszerűbb az Immergas Victrix termékcsalád. Nem véletlen, hiszen ezek közt találhatóak a leginkább „kompakt” berendezések. Egyes készülékek olyan helytakarékosak, hogy mélységük mindössze huszonöt méter. Ennek hála ezek a termékek könnyen elhelyezhetők a legszűkebb fürdőszobában is, ráadásul falra szerelhetőek. Mindemellett nem kell lemondanunk a hatékonyságról sem. Van kombinált Immergas gázkazán és tároló nélküli modell is, általában olyan huszonnégy kW-os fűtőteljesítménnyel.

A legtöbb termékük kondenzációs, de mindenképpen zárt égésterű. Az Immergas turbós kazán készülékek mellett korábban gyártottak kéményes berendezéseket is, ezek azonban a legfrissebb jogszabályok szerint már nem állíthatók elő, így gyártásukkal is leállt a cég. Forgalomban még találunk olyan Immergas gázkazán készüléket, ami kéményes, nyílt égésterű, ezeknek a vásárlása azonban nem igazán javasolt. Az alkatrész utánpótlás a gyártás leálltával nehézkes, emellett hatékonyabb eszközöket vásárolhatunk ugyanebben az árkategóriában.

immergas-gázkazán

Immergas gázkazán előnyei

Egy ilyen nagy múltú cég, ahhoz, hogy évtizedeken át megőrizze piacvezetői szerepét, folytonosan figyelmet kell fordítson a fejlesztésekre, kutatásokra. Az Immergas gázkazán egyik előnye az az innovatív technikai, ami a megbízható eljárásokkal párosul. A saját gyártás, a „hétpróbás” ellenőrzések és a beüzemelés felügyelete biztosítják a felhasználót arról, hogy a lehető legjobb minőséget kapja.

Emellett ennyi év alatt a vállalat olyan szakmai tapasztalatot halmozott fel, amelyet az ügyfél javára tud mind a gyártás, mind a szolgáltatás erén visszaforgatni. Ugyanez a tudás az, amit szakmai továbbképzésekkel, folytonos tájékoztatásokkal a szerződött partnereinek, szakembereinek is tovább igyekszik adni. Az Immergas gázkazán így lesz egy megbízható, hatékony berendezés, amelyre ráadásul öt év jótállást vállal a gyártó.